Hur ska det här gå?

Förra veckan fick jag hem lite nya produkter för min smyckestillverkning. Bland annat denna flytande lera som jag ska prova experimentera med och kanske testa att göra några macaroons :) Bilder kommer så fort jag hunnit testa!Dock står beskrivningen på japanska eller kinesiska vilket kommer bli svårt att förstå.
Nu är det bara att hålla tummarna för att jag göra rätt! :)
Vilka tävlingar?

För er som undrar vilka tävlingar jag har tänkt delta i på UF-mässan så tänkte jag berätta det nu.Bästa logotyp
Bästa webb
Bästa UF-företag
Bästa vara
Bästa säljare
Bästa monter
Bästa hantverk

Det innebär en hel del arbete... Men texterna jag ska skriva inför varje tävling ska vara inskickat senast 17 februari. Jag är nästan klar med alla vilket känns jättehärligt. Då hinner jag göra mer roliga saker i företaget som fler tävlingar, försäljningstillfällen och bli mer aktiv här. Nu är jag taggad till tusen!

Skriver...Just nu sitter jag och skriver för fullt.
Har tagit ledigt från skolan för att arbeta lite med projektarbete så nu har jag tänkt att bli preliminärt klar med alla tävlingsdokument. Heja mig!

Bling UF i VK

Jag har glömt att berätta....För någon vecka sedan var jag faktiskt med i Västerbottens Kuriren!
Där stod det om att jag är en av tio finalister till tävlingen "Bästa Affärsplan" och vad jag hade för känslor kring det. Jag hoppas att ni inte missade det, men annars kan ni läsa det här på bilden. :)

MonterbyggeSå här ser min preliminära monter ut inför mässan i Umeå. Vad tycker ni? :)
Själv är jag rätt så nöjd, jag ser verkligen fram emot mässan. Det kommer bli jättekul!

Försäljning i skolcaféetIdag har jag stått i skolans café för att sälja Bling UF's smycken. Det gick oväntat bra och det var faktiskt fler som var intresserade än jag trodde. Kul! :)Lärarna tyckte också att det var kul att jag visade upp mina smycken, de kanske till och med handlade mest... Jag vet inte. Kent blev åtminstone väldigt nöjd över sitt nya tomteskägg. Tagga nästa julafton ;)

Bling UF på facebook!

Ni glömmer väl inte bort att gilla Bling UF på facebook? :)Ni som gillar Bling UF kommer i framtiden kunna ta del av "hemliga" erbjudanden och tävlingar.
Så se till att gilla! ;)

OK?Är det okej att köpa smycken av sig själv? Det gör jag hela tiden, så jag hoppas det. ;)

Möte med överraskning!Dagen har spenderats i Lycksele på UF-möte. Där fick vi information om den regionala mässan som kommer att vara i Umeå 22-23 mars. Vi fick också veta tips och regler angående montern, hur man gör en bra monter och hur man agerar som en proffesionell försäljare.

Det var väldigt intressant och jag tycker att vi fick mycket bra tips som jag definitivt ska tänka på. :)

Dessutom avslöjade det att jag är en av de som är med och tävlar i tävlingen "bästa affärsplan". Vilket betyder att affärsplanen jag skrev är tillräckligt bra för att vara en av de nominerade som kan vinna. Jag är sjukt glad och stolt över mig själv, nu får vi hoppas att det går hela vägen fram så att jag kanske tar hem första priset ;)

Pappersarbete...Första dagen efter lovet och det blev en hel del pappersarbete.
Hela dagen har jag suttit och skrivit, skrivit, skrivit.

En hel del tävlingsdokument ska skrivas, eller åtminstone om man är som jag och vill vara med på så många tävlingar som möjligt. Jag vill vinna priser! (a)

Beställt!

Jag har precis beställt lite nya produkter för min smyckestillverkning. Jag tänkte att jag skulle prova på något nytt och kanske utöka lersortimentet lite innan den regionala mässan och skolans projektmässa.

Jag beställde bland annat den här, det är flytande lera som gör att man kan få ett "frosting" resultat. Denna typ av lera har jag aldrig jobbat med, så det ska bli spännande att se vad det blir.

Kanske blir det påfyllning i lersortimentet om jag blir nöjd, det hoppas vi på! :)


Pyssel PluggUnder lovet försöker jag att pyssla en hel del. Det tar faktiskt ganska lång tid att tillverka alla smycken, så då passar jag på att göra det nu under lovet så att jag kan fokusera på andra skolarbeten när skolan börjar igen.

Nu har jag bara några ringar, ett armband och några örhängen kvar att göra sedan är jag redo för mässor och marknader igen. Nu laddar jag till tusen! ;)

Sista rycket!

Nu är det bara drygt 5 månader kvar tills Bling UF ska avvecklas. Det känns lite tråkigt, men samtidigt är det en kick att det är så lite tid kvar, nu vill jag ju sälja så mycket som det bara går!

Går det bra med Bling UF kanske jag startar upp det sen igen, det återstår att se.

Hur som helst är det jätteroligt att driva ett UF, det är verkligen en spännande utmaning :)Förresten, har ni tittat på de nya smyckena som jag lade upp på bloggen för någon vecka sedan? ;)