Oj oj, vad hittar jag här?

Jag satt och kollade på Bling UF på internet när jag upptäckte en artikel som jag inte hittat förut.


http://www.svensktnaringsliv.se/regioner/skelleftea/bling-blev-basta-foretag_156217.html

Det är svenskt näringsliv som har skrivit och ni kan inte ana hur glad jag blev när jag såg den.
Jag blev hur glad som helst och fick verkligen motivation! Vill vara med i fler tidningar :)

Motivation och inspiration var precis vad som behövdes nu när jag sitter och skriver på min årsredovisning. Det går tungt just nu, både för att jag har mycket annat i skolan men också för att det känns så tråkigt att avveckla företaget.

Bling UF i tidningen!Förra veckan var jag med i Lokaltidningen. Det var verkligen superkul att få vara med och prata om mitt UF-företag, någonting jag gärna skulle göra oftare :)

Nu taggar vi SM!Om mindre en månad smäller det! :)

Svar på kommentarer

Har fått två kommentarer som jag tänkte det kunde vara intressant för alla er att veta svaret på. Därför tänkte jag att jag skulle svara på dem i ett inlägg :)

Ska BlingUF stänga? Eller du skrev något sånt att BlingUF kommer att stänga efter mässan, om jag minns rätt. Hoppas att det inte är sant!
Bling UF ska stänga ner i slutet på maj. Anledningen är enkel, Bling UF är ett UF-företag vilket innebär att jag bara testar på att driva ett företag och att jag under två terminer ska starta ett, driva det och sedan avveckla det. Det är ett av momenten vilket jag tycker känns supertråkigt. Dock hoppas jag att jag ska kunna starta upp igen senare, det skulle vara superkul! :)

Förresten, vad hände med jlm.webblogg.se? :)
För kanske ett år sedan hade jag en blogg som hette JLM precis som du säger, men jag bestämde mig för att stänga ner den (sluta uppdatera osv.) eftersom jag insåg att jag skulle ha hur mycket som helst att göra med Bling UF. Sedan är det roligare att ha Bling UF också ;)

Hoppas du fick svar på dina frågor! :)

Kajsa vann sitt drömarmband!

Vinnaren i tävlingen "Designa ditt eget armband och vinn det" blev Kajsa Forsberg! :)
Ett stort grattis till dig! :)Nu är ditt egen designade armband klart. Så här blev det!
Jag postar det så snart som jag bara kan. :)