Svar på kommentarer

Har fått två kommentarer som jag tänkte det kunde vara intressant för alla er att veta svaret på. Därför tänkte jag att jag skulle svara på dem i ett inlägg :)

Ska BlingUF stänga? Eller du skrev något sånt att BlingUF kommer att stänga efter mässan, om jag minns rätt. Hoppas att det inte är sant!
Bling UF ska stänga ner i slutet på maj. Anledningen är enkel, Bling UF är ett UF-företag vilket innebär att jag bara testar på att driva ett företag och att jag under två terminer ska starta ett, driva det och sedan avveckla det. Det är ett av momenten vilket jag tycker känns supertråkigt. Dock hoppas jag att jag ska kunna starta upp igen senare, det skulle vara superkul! :)

Förresten, vad hände med jlm.webblogg.se? :)
För kanske ett år sedan hade jag en blogg som hette JLM precis som du säger, men jag bestämde mig för att stänga ner den (sluta uppdatera osv.) eftersom jag insåg att jag skulle ha hur mycket som helst att göra med Bling UF. Sedan är det roligare att ha Bling UF också ;)

Hoppas du fick svar på dina frågor! :)

Kommentarer
Postat av: emma

Hej! Fin blogg :).

Allt bra?

2012-04-16 @ 12:53:19
URL: http://bommmen.blogg.se/
Postat av: Line

Nu kör jag igång med veckans blogg!

Mer tänker jag inte tjata om:) Du vinner ett litet inlägg och en länk till din blogg :)http://holypinata.blogg.se/category/holypinata-veckans-blogg.html

2012-04-16 @ 23:31:17
URL: http://holypinata.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback